Gezichtsmasker

Collageenmasker

Dit is mijn favoriete masker. Geeft de huid extra stevigheid en laat fijne lijntjes "verdwijnen". Het masker heeft sterk hydraterende eigenschappen die de natuurlijke verdamping van water uit de huid tegen gaat. Na het aanbrengen van het koele gel masker wordt er een transparante filmlaag gevormd, die de hydratatie bevordert. Het masker wordt aangenaam warm, waardoor alle voedingstoffen beter opgenomen worden. Het heeft een liftende werking en een verheldering van de teint.

Korenbloemmasker

Dit masker bevat extracten uit de korenbloem, die de vochtbalans herstellen, de sporen van vermoeiheid vervaagt en de huid een jeugdige uitstraling geeft. Zeer geschikt voor de vochtarme en vermoeide huid.

Algenmasker

Een ideaal masker voor een huid die wel een oppepper kan gebruiken. Het masker stimuleert de doorbloeding, celstofwisseling en geeft de huid een frisse uitstraling. Voor alle huidtypes geschikt.

Groene kleimasker

Een kalmerend, genezend, reinigend, zuiverend en verzorgend masker, dat geschikt is voor de droge en gevoelige huid, maar ook voor de vette, acne huid.

Acnemasker

Een zuiverend masker dat arnica bevat. Arnica staat bekent om de doorbloedingsverzorgende werking, waardoor de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden.

Vitamine E masker

Dit masker bevat een hoge concentratie vitamine E. Vitamine E stimuleert de celvernieuwing en gaat uitdrogen van de huid tegen. Rimpels vervagen doordat het masker de huid meer spankracht geeft.